Vervoersbedrijven

Chauffeursbeheer, Rit-Toewijzing en Klantbeheer

Het beheren van uw taxicentrale of vervoersbedrijf is nog nooit zo makkelijk geweest.
Informatie aanvragen

De Ultieme Dispatcher voor Uw Vervoersbedrijf

Ontdek de krachtige functies van onze Dispatcher/Booking Software!
Het beheren van uw taxicentrale, chauffeurs en klanten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Partner Boeking

Bied uw klanten, zoals bedrijven en hotels, een gekoppeld boekingssysteem aan in hun eigen huisstijl. Ze kunnen ritten eenvoudig plannen en beheren, wat hun gemak en uw professionele uitstraling verhoogt.

GPS Tracking:

Krijg real-time inzicht in uw voertuigen met geavanceerde GPS-tracking. Dit verbetert de efficiëntie, verkort wachttijden en verhoogt de veiligheid van chauffeurs, terwijl klanten nauwkeurige aankomsttijden krijgen.

Flexibele Chauffeursapp

De InoCab chauffeursapp laat chauffeurs ritten accepteren of weigeren en geeft direct ritdetails. Dit verhoogt de efficiëntie, coördinatie en tevredenheid van chauffeurs, wat leidt tot betere klantservice.

Klantvriendelijke Interface

De software heeft een intuïtieve interface, waardoor chauffeurs en klanten het systeem moeiteloos kunnen gebruiken zonder uitgebreide training, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Automatische Rittoewijzing

Optimaliseer operationele efficiëntie met automatische rittoewijzing. Het systeem selecteert de meest geschikte chauffeur, wat wachttijden vermindert en klanttevredenheid verhoogt.

Geïntegreerd CRM-systeem

Houd klantinformatie, rit geschiedenis en facturen bij. Dit helpt bij het beheren van klantrelaties, het personaliseren van diensten en het verbeteren van klanttevredenheid.
Nieuw

Boek Slimmer met Partner Boeking!

Met Partner Boeking kunt u uw eigen partners, zoals bedrijven en hotels, een naadloos geïntegreerd boekingssysteem aanbieden, volledig in lijn met uw eigen huisstijl. Van vervoer naar vergaderingen tot pendeldiensten naar de luchthaven, uw klanten kunnen moeiteloos en eenvoudig ritten plannen en beheren, terwijl u een professionele uitstraling behoudt. Laat uw klanten genieten van het gemak van Partner Boeking en verhoog tegelijkertijd uw geloofwaardigheid en klanttevredenheid!
Informatie aanvragen

Efficiënt Ritbeheer in Drie Eenvoudige Stappen

Ontdek Hoe Gemakkelijk Ritbeheer Kan Zijn: Volg Onze 3 Eenvoudige Stappen voor Efficiënt Dispatchen.
1

Rit Toewijzen

Dit kan een interne rit zijn die rechtstreeks wordt ingevoerd in het systeem, of een rit die direct wordt ontvangen van een partner via Partner Booking. Met beide opties zorgt de dispatcher ervoor dat elke rit efficiënt wordt toegewezen.
2

Rit Accepteren

Zodra een rit is toegewezen via het systeem of partner booking, kan de chauffeur de rit accepteren via de Inocab driver app of het systeem. Dit zorgt voor een naadloze communicatie tussen dispatcher en chauffeur.
3

Rit Uitvoeren

Na het accepteren van de rit kan de chauffeur deze uitvoeren volgens de instructies en details die zijn verstrekt. Dispatcher Software biedt real-time updates en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de rit soepel verloopt.

Ontdek de Kracht van Dispatcher Software!

Onze Dispatcher/Booking Software is dé oplossing voor dispatchers om hun taken efficiënt te beheren. Met een intuïtieve en aanpasbare omgeving bieden we jou de vrijheid om jouw systeem te personaliseren en stijlvol te maken. Ontdek een scala aan tools waarmee je ritten kunt toewijzen aan chauffeurs, facturatie kunt beheren en de prestaties van jouw bedrijf kunt volgen. Stap vandaag nog in de wereld van efficiëntie en ontdek hoe ons dispatchersysteem jouw dagelijkse taken vereenvoudigt!
Informatie aanvragen

“Dit dispatching systeem heeft onze taxi centrale naar nieuwe hoogten gebracht! Het is snel, efficiënt en intuïtief, waardoor we moeiteloos kunnen reageren op klantverzoeken en onze chauffeurs optimaal kunnen inzetten. Een echte gamechanger voor ons bedrijf!”

Jasper van Dijk

Nieuwsgierig geworden? Vraag informatie aan!

Laat jouw gegevens achter en ontvang meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang meer informatie

Vul onderstaande formulier in
Hidden