Dit is InoCab

Uw complete oplossing voor taxi-dispatching en boekingssoftware voor hotels en zakelijk vervoer. Met ons toegewijde team en geavanceerde technologie streven we naar efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Efficiëntie, Betrouwbaarheid en Gebruiksgemak

Dit zijn de kernwaarden die ons, samen met onze klanten en partners, op het pad van succes leiden. We handelen altijd met integriteit en respect, omdat dat is hoe we zaken doen.

Efficiëntie

InoCab biedt geavanceerde softwareoplossingen die de efficiëntie van taxi-dispatching en boekingsprocessen voor hotels en zakelijk vervoer maximaliseren. Door gebruik te maken van slimme technologieën streven we ernaar om de transportactiviteiten te stroomlijnen en te optimaliseren.

Betrouwbaarheid

Onze prioriteit bij InoCab is om betrouwbare en consistente diensten te leveren aan onze klanten. Of het nu gaat om het plannen van een taxirit of het organiseren van transport voor een hotelgast of zakelijke klant, wij zetten ons in voor een betrouwbare en punctuele service.

Gebruiksgemak

Met intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces maken we het gemakkelijk voor gebruikers om onze software te gebruiken en te beheren. Of u nu een taxibedrijf runt, een hotel beheert of verantwoordelijk bent voor zakelijk vervoer, InoCab streeft ernaar om het boeken en beheren van transport eenvoudig en probleemloos te maken.

Onze Missie

Bij InoCab geloven we in het vereenvoudigen van transportprocessen en het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze missie is om innovatieve software te bieden die zowel taxibedrijven als hotels en bedrijven in staat stelt om hun transportdiensten te optimaliseren en te beheren met maximale efficiëntie.
Kom in contact

Onze oplossingen

Verbeter het vervoer voor jouw bedrijf en werknemers, en bied een naadloze ervaring voor jouw hotelgasten met onze innovatieve software. Van het efficiënt beheren van chauffeurs tot het eenvoudig boeken van ritten, wij hebben de oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.
Kom in contact
Vervoersbedrijven

Chauffeursbeheer en Rit-Toewijzing

Beheer eenvoudig je chauffeurs en wijs ritten snel en efficiënt toe. Optimaliseer jouw taxibedrijf en geef chauffeurs de tools die ze nodig hebben om te excelleren. Ontdek meer
Hotels & Bedrijven

Hospitality op Zijn Best

Transformeer de gastervaring in jouw hotel, vereenvoudig ritten voor jouw werknemers en verbeter het beheer van chauffeurs met onze krachtige oplossingen.
Chauffeurs

Meer Ritten, Meer Omzet

Verhoog je inkomsten door je aan te sluiten bij het netwerk van Inocab. Met meer dan 1400 aangesloten bedrijven, hotels & partners is er altijd een rit in de buurt.

“Onze ervaring met Inocab heeft ons hotel verbeterd en onze gasten tevreden gesteld. Het systeem maakt het eenvoudig om ritten voor onze gasten te boeken, terwijl we nu ook profiteren van extra inkomsten dankzij de commissies op deze ritten.”

Koen de Jong, Manager – Hotel NH.

Onze Klanten

Bij InoCab zijn onze klanten onze prioriteit. We werken nauw samen met taxibedrijven, hotels en bedrijven van elke omvang om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en hen te ondersteunen bij elke stap van hun transportmanagementproces.
Kom in contact

Neem Contact Op

Of u nu geïnteresseerd bent in het verkennen van onze softwareoplossingen of vragen heeft over hoe InoCab uw bedrijf kan helpen, ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op

Kom in contact